Politică de confidențialitate

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Cine suntem

Adresa site-ului web este: http://www.artemis-optic.ro și www.artemisoptic.ro.

Site-ul este deținut de către: Artemis Optic SRL, cu sediul în orașul Bragadiru, Șos. Clinceni nr. 9A, județul Ilfov. J23/1859/2009, CIF: RO 25890192

Adresa punctului de lucru – Optică Medicală: Șos. Alexandriei nr. 229, orașul Bragadiru, județul Ilfov

Telefon:0722.619.727

Email: contact@artemisoptic.ro

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

In vederea desfasurarii activitatii societatii este necesara prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului (UE) 2016/679 aplicabil din 25 Mai 2018, furnizate de catre pacienti si/sau clienti prin completarea plicului de comanda si a prescriptiei pentru ochelari, în scopul gestiunii economice financiare si administrative, reclama, marketing si publicitate, servicii de sanatate.

Datele cuprinse pe plicul de comanda si prescriptia de ochelari si care urmeaza sa fie prelucrate sunt: numele si prenumele, data si locul nasterii, semnatura, caracteristici fizice/antropometrice, numar de telefon, adresa, adresa de e-mail, date privind starea de sanatate. Acestea urmeaza sa fie colectate direct de la pacientul si/sau clientul societatii, prin intermediul plicului de comanda si a prescpritiei pentru ochelari, numai dupa exprimarea acordului acestuia cu privire la acestea. In cazul in care este refuzata furnizarea acestor date, SC ARTEMIS OPTIC SRL  nu va putea presta sau furniza catre pacient si/sau client produsele si serviciile pe care le ofera.

Acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se refera la prelucrarea acestora de catre SC ARTEMIS OPTIC SRL, iar aceste date vor fi dezvaluite doar persoanei vizate si reprezentantului legal al persoanei vizate.

Comentarii pe site

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Dacă încarci imagini pe site-ul web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii site-ului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe site.

Formulare de contact

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe site-ul nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă ai un cont și te autentifici în acest site, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte site-uri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste site-uri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel site web.

Analitice

În mod implicit, WordPress nu colectează date analitice

Cu cine partajăm datele tale

Acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se refera la prelucrarea acestora de catre SC ARTEMIS OPTIC SRL, iar aceste date vor fi dezvaluite doar persoanei vizate si reprezentantului legal al persoanei vizate.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii site-ului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

În legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal şi în baza condiţiilor specificate în Regulamentului (UE) 2016/679 aplicabil din 25 Mai 2018, persoana vizata sau reprezentantul persoanei vizate poate exercita oricare dintre următoarele drepturi:
       Dreptul de a accesa datele cu caracter personal;

       Dreptul de a solicita rectificarea sau blocarea corespunzatoare a datelor cu caracter personal;

       Dreptul la restricționarea prelucrării datelor personale;

       Dreptul de a solicita ștergerea datelor (de a fi uitat): persoanele fizice pot cere ştergerea datelor personale dacă acestea au fost prelucrate ilegal, fără consimţământul acestora sau dacă datele nu mai sunt necesare scopului în care au fost prelucrate iniţial;

       Dreptul de a se opune prelucrării datelor personale;

       Dreptul de a nu fi supusa unor decizii individuale automate (decizii automate bazate pe prelucrarea datelor prin mijloace automate, in scopul de a evalua anumite aspecte personale);

       Dreptul la portabilitatea datelor: oferă posibilitatea persoanei fizice de a cere să se transmită datele la un alt operator sau de a primi datele personale care o privesc şi pe care le-a furnizat operatorului;

       Dreptul de a se adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, atat catre SC ARTEMIS OPTIC SRL, prin email la adresa: contact@artemisoptic.ro, la punctul de lucru din Sos. Alexandriei nr. 229, Standurile P32, P33,34, oras Bragadiru, judetul Ilfov sau prin posta la adresa sediului social: Sos. Clinceni nr. 9A, Oras Bragadiru, Ilfov, cat si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro, anspdcp@dataprotection.ro) in legatura cu orice incalcare a drepturilor persoanei vizate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

       Dreptul de a se adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor persoanei vizate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

ARTEMIS OPTIC SRL garanteaza ca datele furnizate sunt prelucrare în conditii de confidentialitate si stocate în conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia in vigoare.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Datele personale prelucrate de catre SC ARTEMIS OPTIC SRL nu vor fi transferate în străinătate sau altor instituții/organizații/terțe persoane.

Informațiile tale de contact

Persoana responsabilă cu Protecția Datelor din cadrul societății este: Olivia Nicula.

Email: olivia@artemisoptic.ro

Telefon: 0753.091.891

Informații suplimentare

Utilizatorii datelor cu caracter personal vor accesa numai datele cu caracter personal necesare pentru indeplinirea atributiilor lor de serviciu. Orice modificare a datelor cu caracter personal se poate face numai de catre utilizatorii autorizati si desemnati de catre operator.

Utilizatorii de date cu caracter personal din cadrul firmei sunt instruiti asupra importantei mentinerii confidentialitatii acestora, precum si cu privire la riscurile pe care le comporta prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru mentinerea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal (in special impotriva virusilor informatici), ARTEMIS OPTIC SRL ia urmatoarele masuri:

                      Interzicearea folosirii de catre utilizatori a programelor software care provin din surse externe sau dubioase;

                      Informarea utilizatorilor in privinta pericolului privind virusii informatici;

                      Implementarea unor sisteme sisteme automate de devirusare si de securitate a sistemelor informatice;

Scoaterea la imprimanta a datelor cu caracter personal se va realiza numai de catre utilizatori autorizati si numai in scopul precizat in Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal a SC ARTEMIS OPTIC SRL. Datele personale ale pacientilor vor fi tiparite doar la cererea acestora, activitatea SC ARTEMIS OPTIC SRL nu necesita tiparirea datelor cu caracter personal ale pacientilor/clientilor.

Pentru orice intrebari cu privire la modul în care datele persoanei vizate sunt utilizate sau dacă persoana vizata doreste sa le acceseze, modifice sau elimine, este rugata sa contacteze societatea la adresa contact@artemisoptic.ro sau la adresa sediului social/punctului de lucru. Accesul la datele personale ale persoanei vizate este gratuit.

Dacă unele dintre datele despre persoana vizata sunt incorecte, aceasta este rugata sa informeze ARTEMIS OPTIC SRL cat mai curând posibil.

Datele personale prelucrate de catre SC ARTEMIS OPTIC SRL nu vor fi transferate în străinătate sau altor instituții/organizații/terțe persoane.