Povestea noastră

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Artemis Optic a fost înființată din pasiune pentru oameni și din dorința de a-i ajuta să vadă mai bine, să se bucure de viață la adevăratul potențial. O vedere sănătoasă ne ajută să trecem mai ușor peste grijile zilnice și să contemplăm la albastrul cerului cu sau fără nori, picăturile de ploaie sau fulgii de nea.

 Într-un proces de comunicare cuvintele reprezintă doar 7%, tonul vocii 38%, iar limbajul corpului, cel pe care îl percepem pe cale vizuală, 55%. O vedere slabă afectează atât relațiile interumane, cât și productivitatea la locul de muncă sau la școală în cazul copiilor. Astfel, ne-am propus să creștem gradul de conștientizare al oamenilor pe care îi întâlnim atât la cabinet, cât și în afara cabinetului, cu privire la importanța unei vederi sănătoase, ce poate fi menținută prin controale periodice, informare asupra cauzelor ce pot duce la deteriorarea vederii și măsuri de prevenire.

În acest demers, ne sunt alături partenerii noștri, printre care se numără: Essilor, Tokai, Hoya, Rodenstock, Interoptik, Zeiss.