Povestea noastră

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Cabinetul de optică medicală și optometrie este o afacere de familie ce oferă soluții premium pentru o vedere excelentă. Recomandăm soluții personalizate pentru fiecare persoană, în funcție de nevoile vizuale și tipul de activitate desfășurată pentru a crește performanța în viața de zi cu zi, acasă sau la serviciu/școală și pentru a se bucura de rezultate maxime.

Ne asumăm misiunea de a educa purtătorii de ochelari respectiv de lentile de contact în ceea ce privește importanța unei vederi sănătoase ce poate fi menținută prin controale periodice și produse de calitate. De exemplu, recomandarea noastră pentru pacienții prezbiopi este de a opta pentru lentile progresive, lentile ce le oferă cea mai apropiată vedere de cea naturală, permițându-le să își desfășoare activitatea în mod normal, văzând tot timpul, la toate distanțele.

Artemis Optic a fost înființată din pasiune pentru oameni și din dorința de a-i ajuta să vadă mai bine, să se bucure de viață la adevăratul potențial. O vedere sănătoasă ne ajută să trecem mai ușor peste grijile zilnice și să contemplăm la albastrul cerului cu sau fără nori, la picăturile de ploaie sau fulgii de nea.

 Într-un proces de comunicare cuvintele reprezintă doar 7%, tonul vocii 38%, iar limbajul corpului, cel pe care îl percepem pe cale vizuală, 55%. O vedere slabă afectează atât relațiile interumane, cât și productivitatea la locul de muncă sau la școală în cazul copiilor. Astfel, ne-am propus să creștem gradul de conștientizare al oamenilor pe care îi întâlnim atât la cabinet, cât și în afara cabinetului, cu privire la importanța unei vederi sănătoase, ce poate fi menținută prin controale periodice, informare asupra cauzelor ce pot duce la deteriorarea vederii și măsuri de prevenire.

În acest demers, ne sunt alături partenerii noștri, printre care se numără: Essilor, Nikon, Tokai, Hoya, Rodenstock, Interoptik, Zeiss.

Interviu, Olivia Nicula: Artemis Optic este despre a fi în serviciul oamenilor, de a le oferi cele mai bune soluții premium pentru o vedere cât mai bună

Povestea noastră spusă de Olivia Nicula în revista Careers & Business, în parteneriat cu Elite Business Women: https://www.careers-business.ro/olivia-nicula-cofondator-artemis-optic-vazut-inca-mica-inseamna-comertul-cat-important-este-asculti-cel-din-fata/

Apariții Media:

Ce mai facem noi în vremuri de pandemie❓

Digitalizăm și optimizăm efectuarea consultațiilor cu ajutorul noului foropter, precum și activitatea de recomandare a lentilelor personalizate, prin măsurarea parametrilor fizici și de comportament ai pacientului cu Visioffice3 ?

Colega noastră Olivia Nicula a scris despre cum planurile de dezvoltare pe termen mediu s-au transformat în planuri pe termen scurt ca urmare a pandemiei cu noul coronavirus și a necesității de a crește măsurile de siguranță pentru pacienți și personalul din optică, în noul număr al Revistei Business Magazin:

https://m.businessmagazin.ro/actualitate/cum-ajuta-pandemia-de-covid-19-anumite-afaceri-sa-creasca-19763678

https://www.zfcorporate.ro/pharma/olivia-nicula-fondatoarea-artemis-optic-pandemia-schimba-domeniul-19767301

Cabinet Artemis Optic