Promoție Lentile Progresive Essilor VARILUX®

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Promoție Lentile Progresive Essilor VARILUX®

august 9, 2018 Noutăți Promoții 0

În perioada 1 Iunie – 30 Septembrie 2018 Essilor desfășoară campania Varilux 1+1 în care la o pereche de lentile progresive Varilux achiziționată primiți gratuit încă o pereche de lentile progresive cu același tratament și același design.

Lentilele progresive sunt destinate pentru corectarea vederii pacienților prezbiopi, oferindu-le posibilitatea să vadă cu o singură pereche de ochelari, la toate distanțele, fără a mai fi nevoie de două perechi de ochelari.

În momentul în care apare necesitatea purtării ochelarilor de aproape stilul de viață al pacientului se modifică și este necesar să dezvolte un obicei nou – atunci când dorește să citească la distanțe de 35-40 cm este nevoie să își pună ochelarii de aproape sau să își dea ochelarii de distanță jos pentru a-i pune pe cei de aproape. Pentru a nu afecta calitatea vieții și a vă spori confortul vă recomandăm lentilele progresive ce vă vor permite să vedeți la distanță, intermediar și aproape.

Noile lentile Varilux X Series oferă un efect de „valuri” limitat și o adaptare ușoară pentru pacienții prezbiopi.

Mai multe detalii despre Campania Varilux 1+1, precum și Regulamentul campaniei sunt disponibile pe site-ul: https://www.varilux.ro/

Pentru mai multe informații sau programări, vă rog să ne contactați la telefon: 0722 619 727 sau prin email la: contact@artemisoptic.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *