Noua Lentilă de Contact ACUVUE OASYS 1-Day

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Noua Lentilă de Contact ACUVUE OASYS 1-Day

octombrie 3, 2018 Noutăți Promoții 0

În luna Septembrie 2018 Johnson and Johnson a lansat în România noua lentilă de contact cu înlocuire zilnică – ACUVUE OASYS 1-Day with HydraLuxe.

Lentila se adresează pacienților miopi și hipermetropi care folosesc dispozitive digitale sau lucrează în medii dificile și oferă o vedere mai bine conturată, mai luminoasă și mai clară.

ACUVUE OASYS 1-Day with HydraLuxe folosește modelul Tear-Inspired (inspirat de lacrimile naturale) care ajută susținerea unui film lacrimal stabil ce oferă pacienților confort și performanță pentru întreaga zi.

Lentilele de unică folosință sunt ideale atunci când vrem să facem sport, să mergem la un eveniment sau pur și simplu ne dorim o zi fără ochelari. Fiecare lentilă este ambalată individual, astfel că de fiecare dată aplicăm o lentilă nouă.  

Lentilele sunt disponibile în cutii de 30 de bucăți și se pot comanda doar pe baza prescripției specialistului.

Odată cu lansarea noii lentile de contact, în perioada 24 Septembrie – 30 Noiembrie 2018, la achiziționarea unei cutii de lentile ACUVUE OASYS 1-Day with HydraLuxe veți primi încă o cutie GRATIS!

Pentru informații și programări, vă rugăm sa ne contactatați la telefon: 0722 619 727 sau prin email: contact@artemisoptic.ro. 


Sursa: 

Eveniment de lansare Acuvue Oasys 1-Day, București, 21.09.2018

 

https://www.acuvue.com/contact-lenses/acuvue-oasys-1-day

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *