Promoție lentile de contact

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Promoție lentile de contact

septembrie 12, 2023 Noutăți 0
Lentile de contact Ultra Oneday

În perioada 01 Septembrie – 30 Noiembrie 2023, Bausch&Lomb organizează o promoție la lentile de contact: cumperi 2 cutii de 𝗨𝗟𝗧𝗥𝗔® 𝗢𝗡𝗘 𝗗𝗔𝗬 30 bucăți și primești 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨 4 cutii de 𝗨𝗟𝗧𝗥𝗔® 𝗢𝗡𝗘 𝗗𝗔𝗬 5 bucăți.
𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 ULTRA 𝗹𝗶𝗳𝗲.

Descoperă cea mai completă lentilă de contact de unică folosință din silicon hidrogel: ULTRA® ONE DAY.

Cu ajutorul a două tehnologii inovatoare, Bausch&Lomb a reușit sa creeze o lentilă unică și completă: Bausch + Lomb ULTRA®ONE DAY.
Concepute cu Tehnologia Advanced MoistureSeal®, această generație nouă de material oferă cel mai înalt grad de hidratare și cea mai bună retenție a apei, dintre toate lentilele de unică folosință din silicon-hidrogel.
Tehnologia ComfortFeel: eliberează ingrediente pentru menținerea confortului și sănătății oculare, concepute pentru a ajuta în protejarea, îmbogățirea și stabilizarea filmului lacrimal.
Pentru o purtare de 16 ore, Tehnologiile Advanced MoistureSeal® și ComfortFeel lucrează împreuna cu filmul lacrimal, pentru a putea menține suprafața oculara stabilă și sănătoasă.

Pentru a comanda lentile de contact este necesară o prescripție pentru dioptrii eliberată de medicul oftalmolog sau de către optometrist.

Informații și programări: 0722619727, contact@artemisoptic.ro

Sursa: https://www.bausch.ro/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *