Toamnă-iarnă 2023

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Toamnă-iarnă 2023

noiembrie 27, 2023 Noutăți Ochelari de vedere 0
colectii noi

🆕 Colecțiile noi, toamnă-iarnă 2023 🤩🥳

În câteva cuvinte este vorba despre rame cat-eye pentru doamne, îndrăznețe, colorate, precum și în direcția modern-clasic.

Te invităm în optică să le probezi 🤓, să vezi ce stil ți se potrivește sau ce culori sunt disponibile.

🌟Dolce&Gabbana nu eșuează niciodată în a crea rame incontestabil feminine cu designul de ochi de pisică. Acest stil combină un anou din acetat cu brațe metalice moderne, care au logo-uri elegante din cristale DG încrucișate.

Forma feminină de ochi de pisică este disponibilă în culori clasice de acetat, atât negru, cât și havana, precum și opțiuni transparente de zmeură sau gri.

⚡️Prada este dovada că modelele optice nu trebuie să fie centrate pe simplitate. Un stil îndrăzneț poate schimba un aspect. Forma neregulată, combinată cu o paletă de culori emblematică Prada și logo-uri cu litere, face ca acest stil din acetat să fie un must-have.

Acest model de ramă din acetat este disponibil în culorile clasice negru, bej și havana, maro închis, caramel și roz. În culori argintii sau aurii, logo-ul cu litere Prada înfrumusețează brațele elegante într-o versiune puțin mai mică decât pe modelele de soare.

Versace

O interpretare modernă a unui model legendar. Acest model ochi de pisică ușor de purtat are un decor puternic, dar delicat, cu capul Medusa auriu.

Ca și în cazul ramelor de vedere Prada, și la modelele de vedere Versace, brațele sunt împodobite cu decorațiuni mai mici ale capului Medusa decât la modelele de soare.

Ramă cu design de ochi de pisică ușor de purtat, cu anou și brațe din acetat reciclat.

☀️Vogue

Luminează și încetinește – culoarea strălucitoare încadrează farmecul relaxat al stilului ușor de plăcut. Tonurile transparente la modă și detaliile subtile fac din această ramă pătrată modernă-clasică o alegere inspirată.

Sursa: Essilor Luxottica

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *