Ochelari de vedere: OD+6,50sf, OS+7,50sf

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Ochelari de vedere: OD+6,50sf, OS+7,50sf

iulie 11, 2019 Ochelari de vedere Uncategorized 0

Ne propunem ca în perioada următoare să vă prezentăm ochelari de vedere executați în cadrul opticii noastre.

Ochelarii de astăzi sunt ochelari de distanță ce corectează o hipermetropie mare, ochiul drept cu o dioptrie de +6,50sf, iar ochiul stâng +7,50sf. Nu v-ați fi gândit, nu-i așa?

La recomandarea specialiștilor noștri, pacienta a optat pentru o pereche de lentile subțiate din material organic, indice de refracție 1,67, un indice mediu. O astfel de lentilă este cu aproximativ 30% mai subțire și mai ușoară față de o lentilă cu indice de refracție standard.

De asemenea, un alt aspect de care am ținut cont pentru a avea o pereche de ochelari cât mai estetică, a fost diametrul lentilei. Astfel, i-am recomandat doamnei o ramă cu dimensiuni adaptate fizionomiei și distanței pupilare, pentru a se putea opta pentru cel mai mic diametru posibil, astfel încât montajul lentilelor să respecte prescripția pacientei.

Ochelari de vedere cu lentile monofocale

Vă recomandăm să verificați întotdeauna cu specialistul vederii care este materialul și tratamentul cel mai potrivit pentru lentilele dumneavoastră, ce criterii să aveți în vedere în alegerea ramei, în funcție de dioptriile prescrise.    

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *