Prima pereche de ochelari cu lentile progresive

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Prima pereche de ochelari cu lentile progresive

mai 26, 2020 Noutăți Promoții 0

Pentru prezbiopi, lentilele progresive sunt lentilele ce oferă cea mai apropiată vedere de vederea naturală, cea din perioada în care nu aveau nevoie de ochelari de aproape, ochelari de distanță sau chiar de amândouă perechile.

Dacă ochelarii de aproape ne limitează distanța la care putem vedea bine cu ei la aproximativ 35-40 cm, în cazul lentilelor progresive, putem vedea la distanțe diferite fără efort.

Lentilele progresive ne oferă posibilitatea de a vedea atât la distanță, cât și în zona de intermediar și aproape cu o singură pereche de ochelari.

Înainte de a vă achiziționa prima pereche de lentile progresive este important să vă doriți acest tip de lentile pentru ochelarii dumneavoastră, respectiv să purtați o pereche de ochelari permanent cu ajutorul căreia să vedeți la toate distanțele. Următorul pas este să vă programați și să efectuați un nou control pentru a vă asigura că aveți prescripția pentru lentile actualizată.

Apoi, alegerea unei rame potrivite fizionomiei și lentilelor alese.

Probabil ați auzit deja că uneori acomodarea necesită timp. Este în regulă. Unele persoane sunt mai rezistente la schimbare și au nevoie de ceva timp, însă vă recomandăm să adresați specialistului vederii toate întrebările pe care le aveți despre cum vă simțiți atunci când purtați lentilele pentru a evalua dacă este nevoie doar să vă acomodați cu ele sau sunt necesare reglaje suplimentare.

De-a lungul timpului am întâlnit si persoane care încă de la prima pereche de lentile progresive, au așezat ochelarii pe față și au „uitat” că îi poartă. Vă recomandăm, in primele zile de acomodare cu lentilele progresive, să acordați puțin mai multă atenție mișcărilor, pentru a le face in mod conștient.

De asemenea, ne puteți adresa întrebările dumneavoastră prin email contact@artemisoptic.ro sau la telefon 0722 619 727 și vă vom răspunde bucuroși în cel mai scurt timp posibil.

Puteți beneficia încă de promoția pentru lentilele progresive Varilux 1+1, valabilă până pe 31.05.2020.

Varilux 1+1
Promoție Essilor Varilux 1+1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *