Prezbiopia | Promoție Varilux 1+1

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Prezbiopia | Promoție Varilux 1+1

mai 11, 2020 Noutăți Promoții Uncategorized 0

Prezbiopia este o tulburare fiziologică a vederii de aproape instalată după vârsta de 40 ani.

Cristalinul este o lentilă flexibilă care își poate modifica forma (curbura) cu ajutorul mușchiului ciliar. Când ochiul privește la distanță, mușchiul ciliar se relaxează, în timp ce la aproape se contractă și cristalinul se curbează, schimbând astfel puterea de focalizare.

Odată cu înaintarea în vârstă, flexibilitatea cristalinului se diminuează. Astfel, prezbiopii au tendința de a îndepărta  obiectele sau suprafața de lectură. Uneori, pot acuza cefalee, înțepături oculare și oboseală la lectură.

Diagnosticul de prezbiopie se stabilește de către specialistul vederii.

Lentilele prescrise pentru prezbiopie corectează vederea de aproape. Pacienții pot opta pentru purtarea a două perechi de ochelari – de aproape și de distanță, sau pentru o singură pereche de ochelari, cu lentile bifocale sau progresive, care asigură simultan corecția atât pentru vederea la distanță, cât și pentru apropiere.

Recomandarea noastră pentru pacienții prezbiopi sunt Lentilele Progresive, iar până pe 31.05.2020 este în desfășurare promoția pentru lentile progresive de la Essilor: Varilux 1+1

La achiziționarea unei perechi de lentile Progresive Essilor Varilux, primești o a doua pereche GRATUIT. Cea de-a doua pereche va avea aceleași dioptrii ca și prima pereche!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *