Investim în siguranța dumneavoastră!

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Investim în siguranța dumneavoastră!

noiembrie 5, 2020 Noutăți 0

Deoarece ne dorim să fim în pas cu vremurile și uneori chiar înaintea acestora, investim permanent atât în instruirea personalului de specialitate, cât și în dotarea cabinetului cu cele mai noi tehnologii.

În aceste vremuri în care oamenii sunt mai sensibili în a păstra distanța, pentru a crește măsurile de siguranță împotriva SARS – CoV – 2 (COVID – 19) și pentru o stabilire a dioptriilor cât mai precisă am decis achiziționarea unui echipament nou, de ultimă generație: FOROPTER HUVITZ HDR 9000.

Acesta permite menținerea distanței între specialistul vederii și pacient pe durata efectuării măsurătorilor subiective pentru ametropii și astigmatism cornean, crește confortul pacientului, care nu mai este nevoit să poarte rama de probă în timpul controlului, schimbarea lentilelor de probă este mult mai rapidă și fluidă, iar întregul proces este ergonomic pentru pacient.

La finalul consultației, specialistul vederii îi poate arăta pacientului diferența dintre prescripția veche și cea nouă, cu o singură apăsare de buton.

Siguranță, precizie și calitate la fiecare consultație!

Sursa foto: www.argusoptik.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *