Lentile Progresive Personalizate Essilor Varilux Xclusive 4D

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Lentile Progresive Personalizate Essilor Varilux Xclusive 4D

decembrie 15, 2020 Noutăți 0
Visioffice 3

Auzim destul de des vorbindu-se despre lentile personalizate. Ce parametrii personalizăm de fapt? Parametrii de personalizare sunt stabiliți în funcție de fiecare tip de lentilă. Mai jos vom povesti despre personalizarea lentilelor progresive.

Cu ajutorul noului echipament Visioffice 3 vă putem oferi gama de lentile personalizate Essilor Varilux Xclusive 4D ce ia în considerare caracteristicile fiziologice și obiceiurile vizuale pentru cele mai bune performanțe.

Primul pas atunci când decidem să optăm pentru o pereche de lentile personalizate este alegerea ramei și de acolo pornim în măsurarea parametrilor de personalizare:

  • Parametrii de purtare ramă
  • Eyecode
  • Mișcări Cap / Ochi
  • Ochiul dominant
  • Distanța de citit
  • Obiceiuri vizuale în vederea de aproape

Tehnologia Eyecode măsoară poziția exactă a Centrului de Rotație a Ochilor pentru a oferi purtătorilor o vedere clară, bazată pe anatomia ochiului specifică fiecărui purtător. Centrul de rotație al ochiului este unic pentru fiecare persoană și poate fi măsurat cu exactitate de dispozitivul Essilor Visioffice

Măsurarea distanței de citit recreează o situație care necesită vederea de aproape pentru a înțelege modul în care purtătorii își folosesc în mod natural ochii pentru a le oferi o adaptare mai bună și rapidă la noile lentile. Obiceiurile vizuale în vederea de aproape se identifică cu ajutorul tabletei și a unui dispozitiv special aplicat pe rama aleasă.

Efectuarea măsurătorilor pentru lentilele personalizate este un proces interactiv și necesită un timp suplimentar din partea pacientului pentru a parcurge pașii necesari și a avea rezultatul așteptat.

Astfel, vă recomandăm întotdeauna să faceți programare atunci când vă doriți o consultație, iar în cazul lentilelor personalizate, este necesară de asemenea programarea chiar și atunci când aveți deja o prescripție de la un alt cabinet, pentru a rezerva intervalul de timp necesar. Durează câteva minute pentru a comanda o pereche de ochelari pe care o veți folosi, în funcție de evoluția dioptriilor un an, doi sau poate chiar trei.

Pentru mai multe informații despre lentilele progresive și nu numai, îi puteți contacta oricând pe specialiștii vederii la telefon: 0722619727, email: contact@artemisoptic.ro. îi găsiți de asemenea în Optică, de Luni până Sâmbătă.

Despre prima pereche de lentile progresive puteți citi pe blog-ul nostru, iar aici despre ce informații sunt necesare atunci când vă comandați o nouă pereche.

Visioffice 3

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *