Lentile Progresive Varilux 1+1

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Lentile Progresive Varilux 1+1

martie 31, 2021 Promoții 0

Promoția lentilelor progresive Essilor Varilux continuă până la 30.05.2021!

Dacă vă întrebați ce să faceți cu două perechi, vă oferim câteva opțiuni, cea fashion, în care vă puteți asorta ochelarii cu ținuta din ziua respectivă, să aveți o pereche mai elegentă și una casual în funcție de dispoziție sau evenimentele din zi și câteva opțiuni practice:

  • întotdeauna este bine să aveți o rezervă, mai ales în cazul lentilelor progresive, ce vă oferă vederea cea mai aproape de cea naturală. Dacă se întâmplă ceva cu ochelarii dumneavoastră, știți din experiență că lentilele progresive durează între 5 și 10 zile lucrătoare să fie produse și livrate. Astfel, nu va mai fi nevoie să purtați o pereche mai veche de ochelari, care poate nu are dioptriile actualizate și nu vă oferă confortul ochelarilor actuali.
  • puteți opta pentru o pereche de lentile progresive transparente și o ramă minimalistă pentru acele zile când vă doriți ceva discret și o pereche de lentile progresive fotocromatice sau chiar lentile progresive de soare polarizate pentru zilele însorite.
  • există și lentile progresive specializate, fie pentru zilele lungi de lucru la calculator sau pe alte dispozitive digitale – Varilux Digitime, fie pentru zilele în care doriți să practicați sportul preferat – Varilux Sport.
  • faceți o faptă bună, deoarece pentru fiecare pereche de Lentile Progresive Varilux, noi donăm, prin intermediul Essilor România, 2 lei în programul național „Privește în viitor”, derulat în perioada 2019 – 2022, care își propune să identifice și să ajute școlarii din România care au probleme de vedere să le corecteze. Astfel, vom dona 4 lei pentru cele două perechi achiziționate.
  • Super ofertă pentru super lentile! Puteți opta pentru Varilux Xclusive 4D, cele mai performante lentile progresive, cu măsurători personalizate efectuate cu Visioffice 3, Eyecode (Centrul de Rotație al Ochiului), NVB (Obiceiuri Vizuale în Vederea de Aproape), ochiul dominant și parametri de purtare ai ramei. Tehnologia exclusivă 4D ține cont de ochiul dominant în calcularea lentilei, pentru a asigura reacția instantanee a purtătorului.

Sursa foto: https://www.essilor.ro/varilux-1-1

Programul „Privește în viitor”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *