Dolce&Gabbana

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Dolce&Gabbana

aprilie 10, 2022 Uncategorized 0

Esența Dolce&Gabbana constă în caracteristicile sale, contrastante, dar complementare, atât ale colecțiilor pret-a-porter, cât și ale celor de ochelari.

Logo-ul Dolce&Gabbana, amintește de numele fondatorilor, Domenico Dolce și Stefano Gabbana, și este utilizat în trei moduri diferite în colecții:

Logo-ul ICONIC este recogniscibil instantaneu prin execuția sa inovatoare pe ochelari, reprezentată de anoul ramelor cu logo Dolce&Gabbana 360 grade. Adoptă tendința contemporană logomania.

D&G Iconic

Logo-ul DG DEVOTION este monograma clasică care dezvăluie un suflet baroc romantic. Acest detaliu prețios oferă autenticitate și eleganță ochelarilor Dolce&Gabbana. De obicei se găsește ca element metalic distinctiv pe brațe.

D&G Devotion

DG CROSSED este cea mai recentă execuție a logo-ului, utilizată atât la colecțiile pret-a-porter, cât și la cele de ochelari.Are un design îndrăzneț. Literele interconectate emblematice sunt aplicate ca ornament pe brațe, făcând fiecare stil unic.

D&G Crossed

Imprimeurile sunt o parte intrinsecă a moștenirii Dolce&Gabbana și împodobesc piese și accesorii, făcându-le ușor de recunoscut. Două dintre cele mai emblematice imprimeuri sunt LEO și CARRETTO.

LEO este  o expresie a senzualității și feminității. Imprimeul Leo este o emblemă a esteticii Dolce&Gabbana. În cele mai noi colecții, imprimeul Leo dă o notă contemporană pentru o generație conectată care dorește să se exprime liber. Ochelarii D&G au acest imprimeu emblematic, conferind o personalitate puternică formelor clasice.

D&G Leo

CARRETTO: de la simplu mijloc de transport la operă de artă, carretto sicilian este unul din simbolurile emblematice din Sicilia, insula care a fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru marcă. Colorat, bogat în detalii și decorațiuni, Carretto devine protagonistul în colectiile pret-a-porter și cele de accesorii. Ochelarii aduc, de asemenea, un omagiu frumuseții, tradiției siciliene, prin culori și motive care evocă acest simbol.

CUORE este o temă cheie pentru Dolce&Gabbana în toate categoriile de produse, o emblemă prețioasă, aurie a iubirii și devotamentului infinit. Acest detaliu emblematic oferă senzualitate și ochelarilor. Integrat în brațele ochelarilor, execuțiile sale evoluează pentru a se alinia cu temele sezoniere Dolce&Gabbana.

D&G Cuore

Sursa: Leonardo, Essilor Luxottica, DolceGabbana.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *