Lentile progresive Varilux 1+1

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Lentile progresive Varilux 1+1

iulie 22, 2022 Noutăți Promoții 0

În calitate de partener Essilor, în perioada 15 iulie – 30 septembrie desfășurăm campania Varilux 1+1, ceea ce înseamnă că pentru o pereche de lentile progresive Varilux achiziționată, primiți încă o pereche de lentile la aceeași calitate Essilor.

Două perechi de lentile cu aceleași dioptrii și aceeași calitate? Da!

Două perechi, mai multe opțiuni din care puteți alege:

  • întotdeauna este bine să aveți o rezervă, mai ales în cazul lentilelor progresive, ce vă oferă vederea cea mai aproape de cea naturală. Dacă se întâmplă ceva cu ochelarii dumneavoastră, știți din experiență că lentilele progresive durează între 5 și 10 zile lucrătoare să fie produse și livrate.
  • puteți opta pentru o pereche de lentile progresive transparente și o ramă minimalistă pentru acele zile când vă doriți ceva discret și o pereche de lentile progresive fotocromatice sau chiar lentile progresive de soare polarizate pentru zilele însorite.
  • există și lentile progresive specializate pentru zilele lungi de lucru la calculator sau pe alte dispozitive digitale – Varilux Digitime
  • faceți o faptă bună, deoarece pentru fiecare pereche de Lentile Progresive Varilux, noi donăm, prin intermediul Essilor România, 2 lei în programul național „Privește în viitor”, derulat în perioada 2019 – 2022, care își propune să identifice și să ajute școlarii din România care au probleme de vedere să le corecteze. Astfel, vom dona 4 lei pentru cele două perechi achiziționate.
  • Puteți opta pentru Varilux Xclusive 4D, cele mai performante lentile progresive, cu măsurători personalizate efectuate cu Visioffice 3, Eyecode (Centrul de Rotație al Ochiului), NVB (Obiceiuri Vizuale în Vederea de Aproape), ochiul dominant și parametri de purtare ai ramei. Tehnologia exclusivă 4D ține cont de ochiul dominant în calcularea lentilei, pentru a asigura reacția instantanee a purtătorului.

Sursa foto: https://www.essilor.ro/varilux-1-1

Programul „Privește în viitor”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *