Voucher 100 lei Lentile Inteligente Transitions

Consultații, Ochelari de vedere, Ochelari de Soare, Lentile de contact, Accesorii

Voucher 100 lei Lentile Inteligente Transitions

ianuarie 28, 2023 Noutăți Ochelari de vedere Promoții 0

Ai sensibilitate la lumină? ☀️❄️ Cred că deja ai observat că în zilele cu zăpadă, uneori simți mult mai intensă lumina decât în zilele calde. Asta deoarece zăpada reflectă mai multă lumină și raze UV decât iarba sau asfaltul.

✅Îți recomandăm lentilele inteligente Transitions Gen8, ce îți oferă confort în orice lumină, colorare în aer liber, claritate în interior, blochează razele UVA și UVB în proporție de 100%. În plus, blochează cel puțin 20% din lumina albastră violet dăunătoare în interior și peste 87% în aer liber.🤓😎 Pe lângă aceste beneficii, îți oferim și un Voucher de 100 lei, pe care îl poți descărca de pe site-ul https://essilortransitions.ro/ și veni cu el în optică, în format fizic sau electronic (pe telefon/email).

Alege din meniul din dreapta: Voucher Reducere ➡️Tip Voucher: Personalizat ➡️Oraș: Bragadiru, alegi optica noastră ✅Artemis Optic, apoi ⬇️Descarcă Voucher

📍Programează-te pentru o consultație sau vino cu prescripția ta, arată voucher-ul și primești 💯 lei reducere la lentilele Essilor Transitions.

Informații: ☎️ 0722 619 727 💻 contact@artemisoptic.ro.

Sursa: EssilorTransitions.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *